2021年06月02日

【美術館】一般開館の再開(予約制)と開館日時の変更について

一般(学外)の方への開館を【土・日曜のみ、完全予約制】にて再開します。詳細
各日時とも予約受付を終了いたしました。

2021年05月11日

緊急事態宣言延長にともなう対応について

図書館・イメージライブラリー 短縮開館を継続します。詳細
民俗資料室 収蔵庫見学(学内)について詳細

To All Visitors to the Museum

掲載日:2020年6月11日(木)

Dear all visitors,

Following our reopening to members of our campus community, we will be welcoming all visitors to our current exhibition “Selected Works from Musashino Art University Degree Show 2019” as our next step.
While taking precautionary measures to prevent the spreading of COVID-19 infection, the museum will be open to the public on July 5, 12, 19, and 26 (all are Sundays) from 11am to 5 pm.
The schedule may be subject to change in accordance with the situation of COVID-19.
Please check our website for the latest information.

Before entering the museum, all visitors will be asked to:

• Fill out a visitor information form. The collected information will only be used to notify visitors and the Health Care Center in case a suspected infection is identified. All information will otherwise be kept for 30 days confidentially.
    • Use hand sanitizers to disinfect hands.
    • Wear a face mask during visits. Mind others and cover mouth when coughing or sneezing.
    • Check temperature.

Also, visitor capacity will be reduced and controlled at all locations when necessary.
All other facilities on our university campus will be out of service, and outside food and drink are not permitted.

Thank you for your understanding, and we look forward to your visit.