2021年01月08日

緊急事態宣言発出に伴う大学対応の決定を受け、短縮開館を継続します。詳細

To All Visitors to the Museum

掲載日:2020年6月11日(木)

Dear all visitors,

Following our reopening to members of our campus community, we will be welcoming all visitors to our current exhibition “Selected Works from Musashino Art University Degree Show 2019” as our next step.
While taking precautionary measures to prevent the spreading of COVID-19 infection, the museum will be open to the public on July 5, 12, 19, and 26 (all are Sundays) from 11am to 5 pm.
The schedule may be subject to change in accordance with the situation of COVID-19.
Please check our website for the latest information.

Before entering the museum, all visitors will be asked to:

• Fill out a visitor information form. The collected information will only be used to notify visitors and the Health Care Center in case a suspected infection is identified. All information will otherwise be kept for 30 days confidentially.
    • Use hand sanitizers to disinfect hands.
    • Wear a face mask during visits. Mind others and cover mouth when coughing or sneezing.
    • Check temperature.

Also, visitor capacity will be reduced and controlled at all locations when necessary.
All other facilities on our university campus will be out of service, and outside food and drink are not permitted.

Thank you for your understanding, and we look forward to your visit.